вівторок, 25 грудня 2007 18:06

Суд позбавив Діму Білана права вибору продюсера

Савелівський суд Москви відхилив прохання співака Віктора Бєлана (сценічний псевдонім - Діма Білан) надати йому можливість самому вибирати собі продюсера.

Інформації про те, на чому засновано таке рішення суду, поки немає. Бєлан просив визнати незаконними два договори: між продюсером Юрієм Айзеншпісом, що помер в 2005 році, і компанією "Старпродакшн" і між Михайлом Айзеншпісом (сином продюсера) і "Союзконцертом". Згідно з цими документами, саме "Союзконцерт" в даний час є продюсером співака.

Паралельно в Дорогомилівському суді Москви розглядається позов "Союзконцерта" до самого Бєлану. Компанія вимагає, щоб співакові заборонили використовувати псевдонім і давати концерти, а також сподівається стягнути з нього п"ять мільйонів рублів. Навесні 2007 року на майно виконавця навіть був накладений арешт, проте після скарги співака Московський міський суд відмінив цей захід. Зараз захисники Бєлана заявляють, що також готові оскаржити рішення Савелівського суду у вищестоячій інстанції, тобто в Мосміськсуді, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Суд позбавив Діму Білана права вибору продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі