четвер, 21 лютого 2008 14:18

Суд оштрафував Омара Шарифа на 318 тисяч доларів

 Парковщик Хуан Андерсон відсудив у 75-річного актора Омара Шарифа 318 тисяч доларів. Суддя виніс таку постанову, коли актор не з"явився до суду, щоб дати свідчення під присягою.

2007 року Шариф був засуджений до дворічного випробувального терміну, штрафу в тисячу доларів і 15 сеансів психотерапії за те, що двома роками раніше він ударив по обличчю парковщика у лос-анджелеському передмісті Беверлі-Хілс. Шариф не став оспорювати рішення суду.

Хуан Андерсон заявляв, що п"яний Омар Шариф вийшов тоді з ресторану і не зміг відразу знайти  свою машину. Актор зажадав, щоб парковщик знайшов машину, і запропонував йому як компенсацію банкноту у 20 євро. Коли той відмовився, Шариф назвав його "тупим мексикашкою" і ударив його по обличчю.

 2003 року Омар Шариф вже був засуджений на місяць умовно у Франції за побиття поліцейського.

Омар Шариф зіграв головні ролі у фільмах "Доктор Живаго", "Смішне дівча" і "Лоуренс Аравійський". За акторську роботу в останньому фільмі був номінований на "Оскар" американської кіноакадемії, повідомляє Associated Press Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Суд оштрафував Омара Шарифа на 318 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі