пʼятниця, 12 жовтня 2007 19:13

Суд обмежив проведення масових акцій в Києві 14 жовтня

Окружний адміністративний суд Києва повністю задовольнив позов Київської держадміністрації і обмежив проведення масових акцій 14 жовтня на Хрещатику і майдані Незалежності.

Про це повідомив журналістів начальник головного управління внутрішньої політики Київської держадміністрації Віктор Гончарук.

При цьому суд зобов"язав організаторів акції по святкуванню 65-х роковин створення Української повстанської армії проводити всі заходи на Софійськой площі, а організаторів акції випадково 63-ої роковини звільнення України від німецьких загарбників на - Бессарабській площі.

11 жовтня Київська держадміністрація звернулася до Окружного адміністративного суду з вимогою обмежити проведення масових акцій на Хрещатику, майдані Незалежності 14 жовтня, заявки, на проведення яких подали 10 громадських організацій і одну партію.

Частину політичних сил подали заявки на проведення акції по святкуванню 65-х роковин створення УПА проходженням по центральній частині Києва, зокрема через Хрещатик і майдан Незалежності, інші - на проведення антифашистського мітингу і святкових заходів з нагоди 63-х роковин звільнення України від німецьких загарбників, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Суд обмежив проведення масових акцій в Києві 14 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі