четвер, 06 грудня 2007 08:40

Суд не зняв арешту з майна "Імеді"

Керівництво "Імеді" в середу пізно увечері не підтвердило інформацію про зняття арешту з майна телерадіокомпанії, повідомляє "Інтерфакс".

Увечері 5 грудня РІА Новини процитувало заяву прем"єр-міністра Грузії Ладо Гургенідзе, в якому говорилося, що суд Тбілісі задовольнив прохання уряду і зняв арешт з майна "Імеді".

Проте через кілька годин після виступу прем"єра генеральний директор телерадіокомпанії Бідзіна Бараташвілі повідомив, що судова ухвала ще не винесена. За його даними, Тбіліський міський суд в середу приступив до розгляду питання про зняття арешту з майна компанії, проте не встиг винести вердикт. Засідання суду, повідомив він, поновиться в четвер об 11.00 за місцевим часом.

Віщання телерадіокомпанії "Імеді" було перерване увечері 7 листопада, коли в центрі Тбілісі був розігнаний мітинг опозиції. Власті пояснили припинення ефіру каналу тим, що він транслював заклики до дестабілізації в країні. Увечері того ж дня було оголошено про введення в країні надзвичайного стану і, у зв"язку з цим, введення обмежень на право зборів і маніфестацій і роботу ЗМІ.

Після скасування надзвичайного стану 16 листопада всі телеканали і радіостанції Грузії відновили роботу в колишньому режимі, окрім "Імеді", на майно і ліцензію якого був накладений арешт, повідомляє Lenta.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд не зняв арешту з майна "Імеді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі