понеділок, 10 вересня 2007 14:15

Суд наклав арешт на рахунки банкіра Френкеля

 Басманний суд наклав арешт на 17 мільйонів рублів, що належать банкірові Олексію Френкелю, обвинуваченому в організації вбивства першого заступника голови Центробанку Андрія Козлова.

Як повідомила адвокат Френкеля Людмила Айвар, суд задовольнив тим самим клопотання Генпрокуратури, яка мотивувала арешт необхідністю забезпечити можливі майбутні позови потерпілих у даній кримінальній справі.

За її словами, арештовані всі банківські рахунки, які належали Френкелю, а також грошові суми, вилучені при обшуку у його квартирі. Айвар повідомила, що захист подав скаргу на рішення Басманного суду, і 19 вересня Мосміськсуд її розгляне.

На початку серпня Френкель просив відпустити його з-під варти під заставу. При цьому він заявляв, що готовий заплатити за зміну вироку близько 5 мільйонів рублів. Цілком можливо, що у тому числі і цю суму було арештовано рішенням Басманного суду.

Колишній глава ВІП-банку Френкель був затриманий у  січні 2007 за підозрою в організації вбивства першого заступника голови правління ЦБ РФ Андрія Козлова. Цей злочин був здійснений 13 вересня 2006 біля спорткомплексу "Спартак", де співробітники ЦБ РФ грали у футбол.

Невідомі відкрили стрілянину коли банкір виходив з території спорткомплексу. З вогнепальним пораненням у голову і груди Козлов був госпіталізований в 33-ю міську лікарню, де помер, не приходивши у свідомість. Також загинув водій Козлова, передає РБК.

Зараз ви читаєте новину «Суд наклав арешт на рахунки банкіра Френкеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі