понеділок, 07 квітня 2008 20:48

Створено горщики, які самі поливають свої квіти (ФОТО)

 

Кімнатні рослини є майже в кожному домі. І досить значний відсоток їх власників забуває їх вчасно поливати. Представлений продукт розроблений спеціально для них.

Нові пристрої під назвою Grobal є горщиками для квітів, спроектованими так, щоб полив рослин у них здійснювався автоматично. У горщику знаходиться резервуар, що заповнюється водою. Вода поступає в ґрунт у необхідний час.

Неясно, як горщик дізнається про час поливу, але систему саму по собі можна назвати ефективною. Варто відзначити, що надмірний полив також дуже шкідливий для рослин. Grobal не дозволить вам витратити жодної зайвої краплі Н2О.

Звичайно, існує маленька проблема використання цього пристрою. Якщо людина забуває вчасно поливати рослини, то де гарантії, що вона не забуде вчасно долити води в резервуар?

У будь-якому випадку, з новими горщиками вам доведеться заливати воду не частіше ніж раз на тиждень, що дуже зручно при поїздках - не доведеться просити сусідів або друзів доглядати за вашим ботанічним садом поки ви у роз"їздах, повідомляє mobiledevice.ru.

Зараз ви читаєте новину «Створено горщики, які самі поливають свої квіти (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі