вівторок, 19 червня 2018 12:54

Студенти юридичиних ВНЗ знову можуть пройти онлайн-стажування в компанії AEQUO

Студенти юридичиних ВНЗ знову можуть пройти онлайн-стажування в компанії AEQUO
Юридична компанія Aequo пропонує якісну програму онлайн-стажування на базі власного підприємства.

Юридична компанія Aequo оголосила другий набір на AEQUO Friends 2018 - якісну програму онлайн-стажування на базі власного підприємства.

Суть стажування полягає у взаємодії студентів з наставниками за допомогою платформи, отримуючи завдання і зворотний зв'язок онлайн. При цьому студент зможе обирати завдання за видами робіт і практик, що допоможе зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар'єри в юриспруденції, отримати досвід, працюючи над знаковими проектами, а також стати членом спільноти AEQUO Friends.

"У перший рік роботи платформа Aequo Friends показала відмінні результати - каже Анна Бабич, партнер Aequo, - ми отримали більш ніж 180 заявок від студентів 30 провідних університетів України, які проживають не тільки в країні, але й за кордоном (Німеччина, Італія, Литва), а це говорить про високий попит на інноваційний формат онлайн-стажування. Стажування за допомогою діджитал платформи відповідає нашій спільній інноваційній стратегії. Двоє талановитих студентів, які вразили нас блискучими результатами, приєдналися до команди Aequo. Ми сповнені ентузіазму і віримо в те, що другий набір буде ще успішнішим. Ви талановиті. Приєднуйтесь до Aequo Friends".

Мета інноваційної платформи - оперативно реагувати на незаплановане збільшення потоку клієнтів, удосконалити бізнес-процеси, підвищити рівень турботи про клієнтів, а також сформувати якісний кадровий резерв.

Бажаючим взяти участь у проекті пропонують заповнити заявку на сайті friends.aequo.ua в термін до 20 липня 2018 року.

AEQUO - прогресивна українська юридична фірма з індустріальною спеціалізацією, яка об'єднує висококваліфіковану команду талановитих і досвідчених адвокатів.

AEQUO надає комплексний юридичний супровід у таких сферах, як антимонопольне та конкурентне право, банківське і фінансове право, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, злиття та поглинання, оподаткування, вирішення спорів і міжнародний арбітраж, ринки капіталу.

AEQUO названа найбільш інноваційною юридичною фірмою року в Україні за версією IFLR Europe Awards 2018, юридичною фірмою року в регіоні за версією The Lawyer European Awards 2017 і однією з найбільш інноваційних юридичних фірм в Європі згідно Financial Times Innovative Lawyers 2015-2017.

Зараз ви читаєте новину «Студенти юридичиних ВНЗ знову можуть пройти онлайн-стажування в компанії AEQUO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі