четвер, 07 серпня 2008 09:28

Студент-хореограф заради авто застрелив чоловіка

Після вбивства 18-річний парубок вкрав "Жигулі", гаманець чоловіка та мобільний телефон. Поцуплену машину підозрюваний планував продати на запчастини.

51-річний Дмитро Іванович поїхав на риболовлю і додому не повернувся. Невдовзі його труп із трьома вогнепальними пораненнями та ушкодженим черепом виявили поблизу водоймища під Луганськом. Експерти стали з"ясовувати марку зброї, з якої застрелили чоловіка.

Правоохоронці стали розшукувати авто застреленого. Згодом поцуплену машину виявили в одному із гаражів. Слідчі з"ясували, що старі "Жигулі" вночі туди поставив 18-річний Антон, онук власниці гаражу. Парубка вирішили затримати. Невдовзі він зізнався у скоєному вбивстві.

18-річний Антон, який вчився на хореографа, тричі поцілив із пістолета в постраждалого риболова, а потім добив тяжко пораненого цеглиною. Парубок каже, що пістолет із набоями знайшов на покинутій дачі. Зброю два роки незаконно зберігав у себе вдома.

Нині заарештованому Антону правоохоронці інкримінують умисне вбивство та незаконне зберігання вогнепальної зброї та набоїв. Долю затриманого вирішуватиме суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Студент-хореограф заради авто застрелив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі