Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 10:40

Студента зі США заморили голодом у Єгипті

Майже половину своєї ваги за час перебування в Єгипті в рамках програми зі студентського обміну втратив американський студент Джонатан Маккалум. Сам хлопець вважає, що причиною цьому стала жадібність єгипетської родини, у якій він жив.

Джонатан жив у родині коптських християн, які постяться більше 200 днів на рік. За його словами, його практично не годували, і один раз йому навіть довелося красти їжу із супермаркету.

Глава єгипетської родини Шакер Ханна відкидає обвинувачення американця й стверджує, що той по півтори години проводив за столом і з"їдав порції на шістьох. Ханна впевнений, що Джонатан вигадав всю цю історію, щоб його батьки змогли відсудити деяку частину грошей, відданих за участь їхнього сина в програмі з обміну студентів.

Незважаючи на брак їжі, Джонатан не скаржився батькам, однак вони щось запідозрили, коли побачили фотографії значно схудлого сина на його сторінці на сайті Facebook. Батько вважає, що він став жертвою так званого "стокгольмського синдрому", при якому люди переймаються довірою до своїх мучителів.

Родина Маккалумів обвинувачує у всьому організацію Amerіcan Fіeld Servіce, що займається програмами з обміну студентів, і планує подати на неї до суду, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Студента зі США заморили голодом у Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути