середа, 09 травня 2007 16:52

Студент застрелив товариша через PlayStation в США

У вівторок каліфорнійська поліція заарештувала студента Каліфорнійського університету, який напередодні застрелив одну людину і поранив двох через сварку з приводу ігрової приставки PlayStation 2, передає агентство France Presse.

Інцидент стався в понеділок у кампусі університету в районі населеного пункту Фресно (Fresno) в 352 кілометрах від Лос-Анджелеса близько 23 години за місцевим часом.

19-річний студент-криміналіст Джонкел Брукс (Jonquel Brooks) з власної зброї зробив декілька пострілів в своїх товаришів. 19-річний випускник коледжу помер на місці, ще двох постраждалих 19 і 22 років госпіталізували з вогнепальними пораненнями.

Брукса затримали через кілька годинників після вбивства. Як заявили в адміністрації університету, подія не порушила графік занять.

Менше місяця тому, 16 квітня, масове вбивство сталося в політехнічному інституті Вірджинії. 23-річний вихідець з Південної Кореї Чо Син Хі, озброєний двома пістолетами, застрелив двох чоловік в гуртожитку, потім ще 30 в одному з учбових корпусів і наклав на себе руки, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Студент застрелив товариша через PlayStation в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі