четвер, 05 квітня 2007 09:16

Страхувальники оплатять американцеві операцію зі зменшення грудей

Апеляційний суд Нью-Йорка зобов"язав страхову компанію відшкодувати витрати на операцію зі зменшення грудей американському тінейджерові, що страждає на гінекомастію. Страховики відмовлялися від виплат, посилаючись на те, що операція має косметичний характер і, отже, не підлягає відшкодуванню за полісом.

Суд підтримав рішення двох нижчих за рангом інстанцій, ухваливши, що операція була необхідна молодій людині за медичними показаннями, оскільки збільшені грудні залози заважали йому нормально жити.

Батько підлітка заявив у суді, що його син піддавався постійним насмішкам і образам з боку однолітків. Крім того, захворювання послужило приводом для відмови в прийомі в недержавний університет, адміністрація якого заявила, що не зможе захистити хлопця від нападок сусідів по кімнаті в студентському гуртожитку.

Ухвала апеляційного суду Нью-Йорка була винесена після консультацій з психологами, які відзначили, що причиною емоційних страждань і депресії, що мучили молоду людину, був саме косметичний дефект, викликаний гінекомастією, передають MEDновости.

Зараз ви читаєте новину «Страхувальники оплатять американцеві операцію зі зменшення грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі