середа, 03 березня 2010 19:24

Столицю американського штату переіменували на Гугл

Столицю американського штату переіменували на Гугл

Мер американського міста Топіка Білл Бант підписав декларацію, згідно з якою весь березень столиця штату Канзас буде називатися Гугл. І не просто Гугл, а "Гугл, Канзас, столиця волоконної оптики".

Тим самим муніципалітет намагається підштовхнути однойменну з березневим містом корпорацію саме в Топіку випробувати свій надшвидкісний Інтернет (гігабіт на секунду), про який було оголошено на початку лютого. У боротьбі за це право також беруть участь Гранд-Рапідс (Мічиган) і Батон-Руж (Луїзіана).

Жителі Топіка не вперше змінюють назвою свого місцеперебування. У серпні 1998-го мер Джоан Уегнон перейменувала столицю Канзасу в Топікачу, щоб відзначити таким чином всенародну істерію щодо японської медіафраншизи "Покемон". Якщо вже така дурість виявилася можливою, чому б не побавитися з назвою "Гугл", тим більше, що це може принести пряму вигоду.

Втім, міська рада і сам пан Банді просять не надавати всьому цьому великого значення. "Це не рекламна акція, це так, щоб життя вирувало", - заявив мер журналістам. Зрозуміло, офіційно місто не перейменоване.

Компьюлента

Зараз ви читаєте новину «Столицю американського штату переіменували на Гугл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі