четвер, 07 жовтня 2010 12:34

Столична влада змусить виробників повернути старі ціни на хліб

Столична влада змусить виробників повернути старі ціни на хліб

На нараді представників компанії "Київхліб" і міського управління торгівлі заступник мера вимагав, щоб ціна на батон була знижена до попередньої позиції.

Учора в міському управлінні торгівлі відбулася нарада під керівництвом заступника мера Віктора Сівця, в якому взяли участь представники компанії "Київхліб" і міського управління торгівлі.

"Пан Сівець наполіг на тому, щоб ціна на батон була знижена до попередньої позиції. Заступник мера і начальник управління торгівлі відправилися в об`їзд по місту, щоб врегулювати ціни на хліб в торгових точках столиці. Вже з сьогоднішнього дня (7 жовтня - ред.) ціна батона повернеться на рівень 2,80 за буханець", - розповіла прес-секретар Віктора Сівця Олена Оганесова.

Проте, за словами Оганесової, батон залишається хлібом складної рецептури, а держрегулювання розповсюджується тільки на такі сорти, як "Український хліб" і "Пшеничний". Відповідно, визначати вартість цього виду виробів пекарі, як і раніше, можуть самостійно.

У компанії "Київхліб" не змогли підтвердити зниження ціни на батон. Учора після обіду в тих магазинах, де побували журналісти, батони продовжували продавати за новою ціною.

Нагадаємо, у вівторок, 5 жовтня, в Києві підскочила ціна на звичайний батон - замість 2,80 гривень він став коштувати 3,10. Антимонопольний комітет зажадав від "Київхліба" обгрунтування підвищення вартості хліба.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Столична влада змусить виробників повернути старі ціни на хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі