вівторок, 11 грудня 2007 09:51

Стиліст Рікі Мартіна вибовкав страшну таємницю співака

Голлівудський стиліст Оле Хенріксен видав нетрадиційну орієнтацію свого клієнта - знаменитого пуерторіканського співака Рікі Мартіна, повідомляє The Sun.

Бізнесмен, що володіє власною клінікою естетичної медицини на бульварі Сансет в Лос-Анджелесі, яку відвідують багато знаменитостей, в інтерв"ю одному шведському таблоїду розповів, що 35-річний Рікі Мартін приховує свою орієнтацію, оскільки є секс-символом. "Артистові, чоловікові або жінці, якому потрібно продавати багато дисків, важко відкрито говорити про свою сексуальну орієнтацію", - сказав стиліст.

У інтерв"ю мова про Рікі Мартіна зайшла випадково. Хенріксен, який сам не приховує, що він гей, на питання про те, з ким би він хотів провести романтичний вечір, відповів: "Я б вибрав Стіга Тофтінга (колишній данський футболіст), але оскільки він не гей, я вибираю свого клієнта Рікі Мартіна".

"Зараз він більш відкрито до цього відноситься, ніж раніше", - додав в розмові Хенріксен.

Сам латиноамериканський улюбленець жінок публічно ніколи не підтверджував, але і не спростовував, що він гей, хоча чутки про це ходять давно, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст Рікі Мартіна вибовкав страшну таємницю співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі