понеділок, 01 березня 2021 14:11

Степанов у прямому ефірі вакцинувався індійським препаратом від коронавірусу

Степанов у прямому ефірі вакцинувався індійським препаратом від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зробив щеплення від коронавірусу препаратом Covishield індійського виробництва. Фото: скріншот із відео

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зробив щеплення від коронавірусу препаратом Covishield індійського виробництва.

Він став 1-м українським чиновником, який вакцинувався від Covid-19. Зробив це публічно, процедуру показали на сторінці Міністерства охорони здоров'я у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щеплення від Covid-19 доведеться робити регулярно

"Коли ти обираєш, вакцинуватися чи ні, одразу подумай - якщо ти не вакцинувався, то ти граєш в гру. Якщо захворієш, то яким буде перебіг хвороби. А якщо вакцинувався, то не захворієш взагалі або в легкій формі перенесеш", - заявив він журналістам.

Додав, що своїм прикладом доводить безпеку вакцини, яка є в Україні. Щеплення робив в Олександрівській клінічній лікарні Києва.

За останню добу в Україні виявили 4285 нових хворих на коронавірус. З них дітей – 258, медпрацівників – 93. Загалом від початку епідемії коронавірус підхопили 1 352 134 українці. Такі дані станом на ранок 1 березня повідомляє МОЗ. Померли 26 050 пацієнтів, з них 68 за останню добу. Одужали - 1 171 724, за останню добу 1701.

Зараз ви читаєте новину «Степанов у прямому ефірі вакцинувався індійським препаратом від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі