Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2007 12:53

Стався вибух на російському підводному човні (ФОТО)

 

Вибух на підводному човні, який проходить ремонт на підприємстві "Зірочка" в Северодвінську, стався в минулий четвер, напередодні проведення Дня міста і Дня ВМФ. Поки невідомий клас, до якого належить човен, і чи є вона атомною.

За словами джерела в адміністрації Северодвінська, "потерпілих немає, пошкоджено близько 25 квадратних метрів корпусу підводного човна".

Гендиректор судоремонтного заводу "Зірочка" Микола Калістратов, відмовившись повідомити чи був цей підводний човен атомним, підтвердив факт інциденту, але назвав його не вибухом, а хлопком.

"Це робоча ситуація, ніякого вибуху і ніяких жертв не немає. На підводний човен ВМФ Росії, що знаходиться в поточному ремонті, було подано повітря високого тиску. Рішення про подачу повітря на підводний човен було не виправдане, і в результаті стався хлопок", - сказав Калістратов.

Нагадаємо, що 1 серпня 2005 року на оборонній верфі "Зірочка" в Северодвінську на утилізованому атомному підводному човні проекту 671 РТМ "Щука" стався вибух з подальшим спалахом, в результаті якого загинули дві людини: 18-річний складальник металоконструкцій Сергій Лопатін і 22-річний робочий Олександр Бойцов, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Стався вибух на російському підводному човні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути