неділя, 12 серпня 2007 14:06

Ставнійчук довела, що списки БЮТ відповідають вимогам ЦВК

Заступник глави Секретаріату Президента України – Представник Президента у Конституційному Суді та Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук наголосила, що документи БЮТ відповідають необхідним вимогам.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

У повідомленні зазначається, що під час засідання комісії Ставнійчук перебувала в ЦВК.

Зауваження, висловлені Центральною виборчою комісією до списків БЮТ, стосуються місць проживання кандидатів в депутати. Ставнійчук зауважила, що поняття "місце проживання" та "відомості про місце проживання" необхідно розрізняти. "В першому випадку можна вказувати тільки адміністративно-територіальну одиницю. Це і зробили кандидати в народні депутати від БЮТ", – пояснила вона.

"У разі відмови в реєстрації БЮТ, блок може оскаржити це рішення в суді", – сказала заступник глави Секретаріату Президента, додавши, що це буде не найкращій розвиток ситуації, коли робота комісії гальмується судовими позовами, передає прес-служба президента.
Зараз ви читаєте новину «Ставнійчук довела, що списки БЮТ відповідають вимогам ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі