вівторок, 12 жовтня 2010 10:11

Статок найбагатшої у світі жінки оцінюється в $ 5,6 млрд

Статок найбагатшої у світі жінки оцінюється в $ 5,6 млрд

Згідно з рейтингом, підготовленим китайським виданням Hurun Report, 11 з 20 найбагатших жінок світу живуть в Китаї. У список потрапили жінки, які самі заробили свої статки.

Найбагатшою жінкою світу стала китаянка Чжан Інь - голова компанії Nine Dragons Paper Industries, яка займається виробництвом і переробкою паперу. Її статок оцінюється в 5,6 мільярдів доларів. Друге і третє місце також дісталося представницям Китаю.

На четвертому місці розташувалася іспанка Розалія Міра, якій належить роздрібна мережа Zara. Її статки оцінюються в 3,5 мільярда доларів.

Всього в рейтингу виявилося 11 китаянок, по 3 мешканки США і Великобританії і по одній представниці Росії, Іспанії та Італії.

"В жодній країні немає стільки успішних жінок. Тепер Китай на голову вище будь-якої іншої країни", - заявив автор рейтингу та видавець журналу Hurun Report Руперт Хугеверф.

На думку Хугеверфа, успіх китайських жінок може бути пояснений тим, що в більшості китайських родин лише одна дитина, вихованням якого часто зайняті не батьки, а бабусі й дідусі.

За матеріалами Inright

Зараз ви читаєте новину «Статок найбагатшої у світі жінки оцінюється в $ 5,6 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі