субота, 21 квітня 2007 12:56

Штати пропонують Росії об"єднати системи ПРО

Адміністрація Буша вирішила запропонувати Росії декілька ініціатив, направлених на підтримку Москвою розгортання в Польщі і Чехії системи ПРО. Про це пише The New York Times з посиланням на оточення Буша і американських військових. Пропозиції містять в собі обмін розвідданими про погрози, співпрацю у сфері оборонних технологій і можливість доступу російських експертів на майбутні американські ракетні бази.

США пропонують Росії "докорінну інтеграцію наших систем", - говорить високопоставлений офіцер. Ініціативи будуть запропоновані російській стороні в ході зустрічей в найближчі тижні. "Раніше росіяни не сприймали наші пропозиції про співпрацю серйозно, чи то тому, що вважали їх недостовірними, чи то вони уперті в питанні ракетної оборони", - говорить представник Білого дому. "Тепер Райс і Гейтс підкріплять своїм авторитетом ці нові пропозиції", - додало джерело, передає Газета.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Штати пропонують Росії об"єднати системи ПРО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі