вівторок, 17 лютого 2009 09:56

Старі вібратори міняють на нові, аби підвищити попит під час кризи

Старі вібратори міняють на нові, аби підвищити попит під час кризи
Від економічної кризи страждає не тільки автомобільна промисловість. Багато компаній, побоюючись збитків, намагаються всіма доступними способами привернути покупців. Якщо існує trade-in для уживаних автомобілів, то чому не застосувати такий спосіб для продажу вібраторів, іронізує автор публікації. Як інформує своїх читачів видання, в кожній п"ятій сім"ї в Німеччині на нічному столику лежить хоча би по одному вібратору - проте, не всі вони виконані з сучасних матеріалів і оснащені технічними ноу-хау.

Все б добре, та ось фінансів на ігри інтимного характеру під час економічної кризи не вистачає. Маючи це на увазі, одна австрійська компанія придумала обмінювати старі вібратори на нові з розумною доплатою. Ідея, відзначає видання, була запозичена у автомобільної промисловості, і керівництво компанії сподівається таким чином утримати бізнес на плаву. Обмін іграшок для дорослих здійснюватиметься через інтернет та почту, при цьому гарантується анонімність покупця.

За словами глави компанії Томаса Швабе, ця ініціатива поза сумнівом скоротить доходи компанії, проте їх підприємець планує компенсувати за рахунок кількості вібраторів, що продаються. Справа в тому, пояснює заповзятливий Швабе, що в результаті кризи люди більше часу проводять удома, насолоджуючись своїм товариством або товариством партнера. Про попит на продукцію, що виріс майже удвічі, оголосив і виробник презервативів компанія Durex, додає автор.

За матеріалами Inopressa.ru, Rokf.ru

Зараз ви читаєте новину «Старі вібратори міняють на нові, аби підвищити попит під час кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі