пʼятниця, 07 вересня 2018 20:59

Стан здоров'я політв'язня Кремля Балуха різко погіршився - омбудсмен

Стан здоров'я політв'язня Кремля Балуха різко погіршився - омбудсмен
Погіршився стан здоров'я політв'язня Балуха. Фото: News

Стан здоров'я політв'язня Кремля Володимира Балуха різко погіршився.

Про це повідомила уповноважена Верховної Ради України Людмила Денісова і опублікувала скріншоти підтверджуючих документів в Facebook.

"Маю тривожну інформацію про погіршення здоров'я Володимира Балуха. Він стрімко худне. У нього сильний біль у печінці та запалення вуха", - зазначила омбудсмен.

Денісова також розповіла, що звернулася до своєї російської колеги з пропозицією.

"Оскільки і адвокат Кирила Вишинського подав клопотання про медичне обстеження його підзахисного, який знаходиться в Херсонському слідчому ізоляторі, тому запропонувала Тетяні Москалькової відвідати Кирила Вишинського одночасно з моїм візитом до Володимира Балух. Але тільки на паритетній основі. Крім того, зазначила, щоб разом з нами були медики, які змогли оглянути ув'язнених", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились тривожні новини про Олега Сенцова

У Києві активісти вивісили банери на підтримку українського політв'язня Володимира Балуха. На плакатах написали "#FreeBalukh - ув'язнений за прапор України".

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я політв'язня Кремля Балуха різко погіршився - омбудсмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі