середа, 16 травня 2007 18:50

Стан Омельченка після операції задовільний

Народного депутата Григорія Омельченка (фракція Блоку Юлії Тимошенко), що постраждав у ДТП, в середу прооперували в Головному військовому клінічному госпіталі Міноборони.

"Операція пройшла без ускладнень. Травмований почуває себе задовільно", – повідомили в прес-службі Міністерства оборони з посиланням на начальника Головного військового клінічного госпіталю Михайла Бойчака.

У результаті операції депутатові провели остеосинтез (з"єднання уламків кістки за допомогою фіксаторів. – "ГПУ") кісток правого гомілковостопного суглоба.

Народного депутата Омельченка збив легковий автомобіль на пішохідному переході в Києві на вулиці Інститутській 15 травня. Потерпілого госпіталізували з діагнозом "політравма, закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом правого гомілковостопного суглоба, рани м"яких тканин лобової частини" в клініку нейрохірургії та неврології Головного військового клінічного госпіталю Міноборони, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Стан Омельченка після операції задовільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі