середа, 08 серпня 2007 19:17

Стан Мельниченка покращився

Стан колишнього майора Держохорони Миколи Мельниченка, госпіталізованого наприкінці липня з діагнозом "інсульт" покращився, однак лікарі вважають за необхідне продовжити процес лікування у реанімації.

Як повідомляється на персональному сайті Мельниченка, до такого висновку дійшли сьогодні на консиліумі лікарі після чергового обстеження стану екс-майора.

Зокрема, у консиліумі брали участь головний анестезіолог України, доктор медичних наук, професор Фелікс Глумчер, головний невропатолог України, професор Степан Винничук, завідуючий відділенням анестезіології та реанімації Центральної міської клінічної лікарні Олександр Слупський, лікарі Валентина Шморгун і Олексій Шамаєв, які безпосередньо лікують Мельниченка.

За попередніми прогнозами, Мельниченко перебуватиме у реанімаційному відділенні Центральної міської клінічної лікарні щонайменше до наступного понеділка, 13 серпня. Крапельниці в найближчі дні йому поступово буде замінено таблетованими формами ліків.

Лікарі також вважають, що обстановка реанімації не найкращим чином сприяє процесу одужання і рекомендують родині Мельниченка подумати над його переведенням і оздоровленням, можливо, за межами України, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Стан Мельниченка покращився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі