середа, 30 січня 2008 10:50

Стало відомо, як Дженніфер Лопес назве своїх майбутніх близнят

Стало відомо, як Дженніфер Лопес назве своїх майбутніх близнят
Близнюки, якими вагітна Дженніфер Лопес, ще не народилися, але разом з чоловіком Марком Ентоні вони вже вирішили, як назвуть своїх майбутніх дітей. Журнал StarMagazine повідомляє, що батьки зупинилися на іменах Макс і Емме.

18 січня, за день до шикарного прийому на честь майбутньої матері, який відбувся в нью-йоркському готелі Gramercy ParkHotel, мати 38-річної Лопес, Гуадалупе, була відмічена в одному з ювелірних магазинах міста, де замовляла два золоті браслети з вигравійованими на них іменами.

Один з покупців запам"ятав, що жінка купила для майбутніх малюків браслети з іменами Емме і Макс, повідомляє Star.

Тим часом, день пологів Лопес все наближається і в його очікуванні співачка лягла в медичний центр при Університеті Північного берега в Нью-Йорку. Щоб не привертати уваги, зірка реєструвалася під вигаданим ім"ям. Там для Лопес була спеціально обладнана палата люкс з дерев"яною підлогою і двома телевізорами з плоскими екранами. Про свою вагітність Лопес публічно повідомила в минулому листопаді, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як Дженніфер Лопес назве своїх майбутніх близнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі