середа, 01 листопада 2017 12:26

Стало відомо, де поховали Аміну Окуєву
10

Добровольця Аміну Окуєву, яку 30 жовтня застрелили невідомі, ховають сьогодні, 1 листопада, у Дніпрі.

Цвинтар від ранку під посиленою охороною. Правоохоронці не пускають на територію жоден автомобіль, передає ТСН.

Прощання провели у вузькому родинному колі, навіть не запрошуючи друзів, аби уникнути терактів. Окуєву поховали у савані з дотриманням усіх мусульманських традицій. Згідно з ними, на похованні були присутні лише чоловіки, мати добровольця весь час перебувала у авто.

Окуєву похоронили в Дніпрі
Фото: ТСН
Окуєву похоронили в Дніпрі
Окуєву похоронили в Дніпрі
Окуєву похоронили в Дніпрі
Окуєву похоронили в Дніпрі

Раніше Адам Осмаєв заявив, що родичі вбитої вирішили поховати її без публічного прощання в невідомому місці. Так захотіла матір загиблої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбиство Аміни Окуєвої: все, що відомо

Попрощатися із загиблою прийшли близько сотні близьких людей та побратимів. Під час поховання чергували не тільки поліцейські, а й автоматники та вибухотехнічна служба.

Багато чоловіків прийшли з закритими обличчями, з пресою всі відмовились спілкуватись. Після похорону чоловік аміни Адам Осмаєв у оточенні автоматників на машині одразу покинув територію.

Могила Окуєвої розташована поруч з могилою комбата батальйону імені Джохара Дудаєва Іси Мунаєва, який загинув під Дебальцевим у 2015 році. Такою була воля самої загиблої. На могилі нині немає навіть таблички з іменем.

В Одесі новонароджену дівчинку назвали на честь вбитої під Києвом лейтенанта МВС Аміни Окуєвої. Відповідною публікацією на своїй сторінці в Facebook поділився Юрій Козаріз.

Увечері 30 жовтня невідомі розстріляли авто, в якому їхала Аміна Окуєва з чоловіком Адамом Осмаєвим. Інцидент стався на залізничному переїзді біля селища Глеваха під Києвом. Аміна Окуєва померла від отриманих поранень на місці, Осмаєв поранений. Поліція розслідує вбивство Аміни Окуєвої як замовне.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, де поховали Аміну Окуєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі