субота, 08 вересня 2018 17:21

Стало відомо, чи будуть евакуювати населення із Херсонської області

Стало відомо, чи будуть евакуювати населення із Херсонської області
Евакуювати населення Херсонської області не будуть. Фото: Replyua

Евакуювати населення з сусідніх до Криму районів України через шкідливі викиди на заводі "Титан" не будуть, оскільки випадків отруєння в області не виявлено.

"За даними Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА випадків хімічного отруєння серед населення не зафіксовано. Немає потреби в евакуації населення", - повідомила прес-служба Міністерства з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб в Twitter.

МінТОТ також повідомляє, що "з метою профілактики та попередження можливих негативних наслідків для здоров'я дітей приблизно 2000 осіб відправлять до Скадовська". Діти будуть навчатися дистанційно, їх будуть супроводжувати батьки та педагоги. 7 вересня вже відправили 200 осіб, 8 вересня - ще 500.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екологічна катастрофа в Криму: небо над Армянськом стало неприродного кольору

Україна готує звернення до міжнародної Організації із заборони хімічної зброї через ситуацію на кримському хімічному заводі "Титан". Для передачі інформації до ОЗХЗ потрібен повний пакет документів.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чи будуть евакуювати населення із Херсонської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі