понеділок, 18 лютого 2008 11:03

Стали відомі подробиці другого таємного весілля Бекхемів

 Девід і Вікторія Бекхем таємно відновили шлюб і зробили собі із цього приводу татуювання.

Газета Mirror повідомила минулими вихідними, що тільки найближчі друзі і члени сім"ї були запрошені на захід, що відбувся ще у березні 2006 року у "Бекінгемському палаці", як жартівливо називають маєток подружжя в графстві Хартфортшир. Пара увічнила цей знаменний день, зробивши на зап"ястях татуювання у вигляді дати римськими цифрами VIII.V.MMVI (8 березня 2006), а над ними латинська фраза De Integro, що означає "знову спочатку".

Девід Бекхем влаштував друге весілля таємно від Вікторії, щоб зробити їй сюрприз. Пажами на весіллі були їх сини Бруклін і Ромео. Вікторія була у захваті  і пізніше сказала друзям: "Це був другий найкращий день мого життя - після нашого першого весілля".

Девід почав таємно планувати захід після народження третього сина Круса, коли він ще був у мадридському "Реалі". Того дня Вікторія прилетіла з Мадрида і він зробив їй пропозицію. "Коли вона приїхала, він став на коліно і запитав, чи готова вона знову вийти за нього заміж. Вони обидва розплакалися і вона відразу ж відповіла так", - розповідає очевидець.

Перший раз Девід і Вікторія одружилися  1999 року. Їх весілля коштувало 1 млн доларів, повідомляє  factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці другого таємного весілля Бекхемів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі