субота, 23 травня 2020 14:01

Сталася жахлива смертельна ДТП

Сталася жахлива смертельна ДТП
У Бердянську сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю пішоходів. Фото: Нацполіція

22 травня о 21:30 на перехресті вулиць Нагорної та Мелітопольське шосе у місті Бердянськ сталася дорожньо-транспортна пригода.

У результаті ДТП постраждало двоє пішоходів. Про це повідомляє Нацполіція.

"Під час огляду місця події встановлено, що водій автомобіля "Kia Magentis", місцевий мешканець 1984 року народження, під час повороту ліворуч, перевищив швидкість руху та скоїв наїзд на пішоходів, які рухались у попутному з автомобілем напрямку. Після чого водій не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок аварії пішохід, чоловік 1974 року народження, загинув на місці події, його дружину жінку 1974 року народження з численними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Водія затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: ЗМІ повідомили, що слідчі отримали наказ завершити розслідування

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Наразі триває розслідування.

Унаслідок стрілянини біля села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області загинули бійці батальйону ім. Кульчицького та в/ч 3018 Нацгвардії. Серед загиблих – двоє чинних військовослужбовців батальйону ім. Кульчицького, ще кілька людей раніше демобілізувалися або були звільнені після закінчення контракту. Про це повідомив волонтер та блогер Назар Приходько.

Зараз ви читаєте новину «Сталася жахлива смертельна ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі