субота, 10 листопада 2007 10:47

Стала відома ціна газу для України

Стала відома ціна газу для України
Офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов не підтвердив наявність домовленостей про ціну постачань газу в Україну в 2008 році.

"Домовленостей про ціну на газ для України на наступний рік немає. Не факт, що це буде $160", - заявив він Агентству газової інформації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше телеканал Russia Today поширив інформацію з посиланням на інтерв"ю заступника голови правління "Газпрому" Олександра Медведєва про те, що "Газпром" погодив з українськими партнерами ціну постачань імпортного газу.

"Питання заборгованості вирішене, і ми досягли істотного прогресу на переговорах щодо механізмів ціноутворення для України", - сказав Медведєв, повідомляють РИА Новости.

Відповідаючи на питання RT про те, чи влаштовує "Газпром" ціна в 160 доларів за тисячу кубометрів він відповів, що "найважливіше, що ця ціна влаштовує Україну".

"Ми вважаємо, що це прийнятна ціна на наступний рік і що ми можемо продовжувати роботу в цьому напрямку", - відзначив заступник голови "Газпрому".

Зараз ви читаєте новину «Стала відома ціна газу для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі