вівторок, 26 жовтня 2021 09:50

США внесли Україну в список небезпечних для туристів країн

США внесли Україну в список небезпечних для туристів країн
Американцям рекомендують уникати будь-яких міжнародних поїздок до проходження повної вакцинації. Фото: pixabay.com

Центр контролю та профілактики захворювань США відніс Україну до переліку країн четвертого рівня небезпеки, тобто до напрямків для туристів із дуже високим Covid-ризиком.

Відповідне рішення прийняли у понеділок, 25 жовтня, повідомляє CNN. Список оновлюють щотижня.

"Минулого понеділка Україна перейшла з другого рівня до третього, а зараз опустилася нижче на сходинку. Під категорію "дуже високого ризику" підпадають держави, у яких за останні 28 днів виявили понад 500 випадків інфікування на 100 тис. жителів", - йдеться у повідомленні.

До популярних серед американських туристів країн із четвертим рівнем ризику також увійшли: Австрія, Багами, Ботсвана, Велика Британія, Туреччина, Хорватія, Греція, Ірландія, Мальдіви, Швейцарія, Ямайка та Таїланд.

Американцям рекомендують уникати будь-яких міжнародних поїздок без двох доз вакцинації. Загалом у списку високого ризику перебувають 77 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну залишать у списку безпечних для ЄС країн - ЗМІ

26 жовтня від коронавірусу померли 734 людини. Це найбільше з початку пандемії. У 19 120 осіб виявили хворобу, 2939 людей госпіталізували. За весь час пандемії в Україні захворіли 2 803 159 осіб. Летальних випадків – 64 936.

Зараз ви читаєте новину «США внесли Україну в список небезпечних для туристів країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі