Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 13:54

США упевнені, що Грузія відреагує на звинувачення Патаркацишвілі

Правоохоронні органи Грузії повинні відповідним чином відреагують на звинувачення, висловлені кандидатом в президенти Аркадієм Патаркацишвілі, сказав посол США в Тбілісі Джон Теффт телекомпанії "Мзе".

"Я погано розумію грузинською, але стурбований тим, що почув. Аркадій Патаркацишвілі висловив достатньо серйозні звинувачення, і я упевнений, що правоохоронні органи відреагують відповідним чином. Головне, щоб вибори 5 січня пройшли демократично", - сказав американський дипломат.

У виступі, який було показано в ефірі телекомпанії "Руставі-2" увечері 25 грудня, Патаркацишвілі заявив, що влада Грузії замовила його ліквідацію чеченському бойовикові, на чиєму рахунку безліч вбивств. Патаркацишвілі повідомив, що чеченця мотивували тим, що він (Патаркацишвілі) нібито є російським агентом. Але після того, як чеченець переконався в супротивному, він розголосив інформацію про замовлене вбивство, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «США упевнені, що Грузія відреагує на звинувачення Патаркацишвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути