середа, 30 травня 2007 15:45

США підвищить ціну на "грін-кард" в три рази

Адміністрація США у декілька разів підвищує збори за оформлення документів претендентів американського громадянства або права на постійне місце проживання. Як повідомляє LA Times, вартість запрошення жениха або нареченої з іншої держави зросте з 170 до 455 доларів, за оформлення "грін-кард" доведеться заплатити 930 доларів замість 325, а "вартість" громадянства зросте з 330 до 675 доларів.

Керівництво імміграційної служби мотивує таке серйозне збільшення вартості її послуг необхідністю збільшення штату для швидшого обслуговування всіх претендентів.

"Пояснення дуже просте: нам потрібні гроші. Ми усвідомлюємо, що дуже багато хто опиниться незадоволеним цим, але ситуація безвихідна", - прокоментував зміни глава імміграційної служби Еміліо Гонсалес. Згідно з його твердженням, 99 відсотків бюджету департаменту формується за рахунок даних зборів.

Збільшення плати за оформлення імміграційних документів вже викликало протести з боку громадських організацій і деяких членів Конгресу, що вважають, що це серйозно ускладнить отримання громадянства малозабезпеченим претендентам, пише Лента.
Зараз ви читаєте новину «США підвищить ціну на "грін-кард" в три рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі