неділя, 04 березня 2007 12:31

США ліквідували винуватців катастроф американських вертольотів в Іраку

Американське командування в Іраку оголосило, що їм вдалося ліквідувати бойовиків, безпосередньо відповідальних за катастрофи вертольотів США.

Бойовиків, імена яких поки не уточнюються, убили в результаті ракетного удару, нанесеного по одній з будівель в місті Таджі, розташованій за 20 кілометрів на північ від Багдада.

У офіційній заяві командування йдеться, що біля притулку бойовиків виявили автомобіль, в кузові якого був встановлений ПЗРК. Саме з такої установки, вважають американські військові, підбили декілька вертольотів ВВС США.

Подробиці спецоперації, зокрема, імена бойовиків і назва угруповання, членами якого вони були, командування американськими збройними силами в Іраку обіцяє повідомити пізніше.

З кінця січня 2007 року над територією Іраку бойовики збили 8 американських вертольотів. В результаті авіакатастроф в цілому загинули 26 людей, в основному, американські військовослужбовці, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «США ліквідували винуватців катастроф американських вертольотів в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі