середа, 21 жовтня 2020 20:41

Справа Шеремета: під судом виникли сутички

Справа Шеремета: під судом виникли сутички
Між прихильниками підозрюваних та силовиками під судом виникли сутички. Фото: Facebook

Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжні заходи ветерану АТО та музиканту Андрію Riffmaster Антоненку, дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь, яких обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Після оголошення рішення між прихильниками підозрюваних та силовиками виникли сутички, передає УНН.

Так, між прихильниками підозрюваних та силовиками під судом виникли сутички. Є постраждалий - літній чоловік, який надихався димом від шашок. Йому лікарі надали медичну допомогу та відправили до лікарні на кареті "швидкої". Також чути вибухи петард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко пояснив, що врятує від в'язниці підозрюваних у вбивстві Шеремета

Працівники Нацгвардії намагалися випустити з суду машину з конвоїрами та Андрієм Антоненком. На підтримку підозрюваних прийшло 200-300 людей. Щонайменше одного чоловіка поліція затримала.

Шевченківський районний суд Києва визначив порядок дослідження доказів у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Суд ухвалив : дослідити письмові матеріали та документи, речові докази надані стороною обвинувачення, потім дослідити письмові матеріали та документи, речові докази сторони захисту, після чого ми визначимося з переліком експертів та спеціалістів, які будуть допитані в судовому засіданні. Надалі - допитати свідків сторони обвинувачення, потім свідків сторони захисту.

Зараз ви читаєте новину «Справа Шеремета: під судом виникли сутички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі