середа, 26 червня 2019 09:03

Справа Гандзюк: Мангера зобов'язали здати закордонний паспорт

Справа Гандзюк: Мангера зобов'язали здати закордонний паспорт
Владислав Мангер. Фото: Радіо Свобода

Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурора ГПУ в справі про вбивство Катерини Гандзюк. Слідчий суддя зобов'язав підозрюваного Владислава Мангера здати закордонний паспорт і одягнути електронний браслет.

"Суддя зобов'язав Мангера 3 серпня 2019-го прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді на першу вимогу на певний час, а також не відлучатися за межі Херсонської області без дозволу слідчого, прокурора", - прокоментувала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Мангер зобов'язаний повідомляти слідчого, прокурора про зміну свого місця проживання, повинен здати на зберігання прокурору свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи для виїзду, а також носити електронний засіб контролю.

У ГПУ повідомили, що постанова оскарженню не підлягає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього радника Мангера спіймали на хабарі

Голова Херсонської ОДА Владислав Мангер попросив про зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Він фігурує у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: Мангера зобов'язали здати закордонний паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі