середа, 23 січня 2008 09:37

Спорткар Муссоліні виставлений на аукціон (ФОТО)

 
Спорткар Alfa Romeo, що колись належав Беніто Муссоліні,  виставлений на аукціон. Очікується, що автомобіль, подарований італійському диктаторові автоконцерном 1935 року на знак подяки за порятунок Alfa Romeo від краху під час Великої депресії, може бути проданий за суму близько 800 тисяч фунтів (1,55 мільйона доларів США).

Червона двомісна Alfa Romeo 6C 2300 Pescara Spyder була зібрана спеціально для Муссоліні і, за словами представника аукціонного дому  H&H Classic Auctions, є унікальним екземпляром. "Жодного разу з моменту складання ця машина не залишала меж Італії, і ось тепер її привезли до Англії, і комусь надається шанс купити історичне надбання", - розповів він.

Всього Alfa Romeo випустила 60 машин моделі 6C 2300 Pescara Spyder. Згідно з даними H&H Classic Auctions, колекціонери зі всього світу вже виявили цікавість до незвичайного лота, пише в середу газета The Times.

Зараз ви читаєте новину «Спорткар Муссоліні виставлений на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі