неділя, 15 липня 2007 11:31

Співробітників в"язниці покарають за хороше відношення до Періс Хілтон

Поліція Лос-Анджелеса перевірить чи користувалася Періс Хілтон, відбуваючи тюремне покарання за водіння автомобіля в нетверезому cтані, привілеями в порівнянні з іншими увязненими.

Про те, що для Хілтон у в"язниці були створені нерівні умови, повідомили своєму керівництву співробітники департаменту шерифа Лос-Анджелеса. Отримана інформація послужила приводом для початку внутрішнього розслідування, в рамках якого, зокрема, належить з"ясувати, чи дійсно спадкоємиці готельної імперії Hilton дозволили узяти з собою в камеру мобільний телефон, що заборонене тюремними правилами.

Також будуть перевірена інформація про те, що Періс Хілтон був виданий новий комплект тюремного одягу, замість поношеного, який мусить видаватися рядовим ув"язненим. Крім того, співробітники департаменту шерифа стверджують, що почту, що приходить на ім"я Хілтон, знаменитості приносили співробітники в"язниці, тоді як звичайні увязнені самі ходять за своєю кореспонденцією.

Повідомлення про те, що Періс Хілтон провела 23 дні свого тюремного покарання в привілейованих умовах, з"являлися і раніше. Батьки знаменитості, що відвідували дочку у в"язниці, були позбавлені від необхідності стояти в одній черзі з родичами інших увязнених. Побачення Хілтон з матір"ю і батьком дійсно проходило під час обідньої перерви, проте керівництво в"язниці пояснило, що це звичайна практика для захисту знаменитостей, відвідуючих пенітенціарні заклади, повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Співробітників в"язниці покарають за хороше відношення до Періс Хілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі