четвер, 14 вересня 2017 19:14

Співробітників ВР звинувачують у розкраданні 15 млн грн

Співробітників ВР звинувачують у розкраданні 15 млн грн
Генеральна прокуратура підозрює співробітників апарату Верховної Ради в розкраданні 15,8 мільйонів гривень. Фото: Уніан

Генеральна прокуратура підозрює співробітників апарату Верховної Ради в розкраданні 15,8 мільйонів гривень.

Про це повідомляють "Українські Новини".

"Головне слідче управління ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розкрадання посадовими особами апарату Ради коштів державного бюджету в особливо великих розмірах, виділених на реконструкцію систем опалення-холодопостачання і зміни нагрівальних приладів в адміністративних будівлях парламенту", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Горган назвав цифри масштабних розкрадань обласного бюджету

Як зазначається, розслідування встановило, що посадові особи управління справами парламенту спільно з директором ТОВ "Вулвер" організували схему розкрадання коштів державного бюджету, виділених на реконструкцію систем опалення-холодопостачання і заміни нагрівальних приладів фанкойлами в адміністративних будинках апарату Ради, розташованих по вулиці Шовковичній, будинок 2 і 4.

Генпрокуратура почала розслідувати цей злочин і за рішенням суду отримала доступ до рахунків ТОВ "Вулвер" і до фінансових операцій підприємства.

Правоохоронці затримали 6 чиновників у підозрі в розкраданні державних коштів, виділених на проект "Стіна".

Зараз ви читаєте новину «Співробітників ВР звинувачують у розкраданні 15 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі