вівторок, 08 квітня 2008 16:24

Співробітники сербського радіо в Косово почали голодовку

Співробітники сербської радіостанції "Грачаніца" в Косово другий день продовжують голодовку перед будівлею муніципалітету містечка Грачаніца в декількох кілометрах від Пріштіни з вимогою до свого працедавця, який фінансується сербською державою, прийняти їх до штату, повідомляють бєлградські ЗМІ.

Одинадцять учасників голодовки, в основному жінки, протягом останніх дев"яти років - з моменту створення радіостанції - працюють на гонорарній основі і тепер вимагають від сербської державної телерадіомовної компанії RTS, до структури якої входить "Грачаніца", наділити їх правами повноцінних працівників.

Вони заявили, що сербський міністр у справах Косово і Метохії Слободан Самарджіч кілька тижнів тому пообіцяв рішення цього питання протягом найближчих 15 днів, проте співробітники до цих пір так і не отримали ніякої відповіді від уряду, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Співробітники сербського радіо в Косово почали голодовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі