неділя, 24 червня 2007 12:50

Співробітникам ДАІ довелося зброєю втихомирювати водія автомобіля й пасажирів

Водія автомобіля з вогнепальним пораненням і двох співробітників Державтоінспекції із забитими місцями госпіталізовано через бійку в Полтавській області.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ДАІ.

Відповідно до повідомлення, близько 2:00 у неділю в селі Яреськи Шишацького району 2 працівники ДАІ проводили патрулювання.

Біля села Яреськи вони спробували зупинити автомобіль Mitsubishi Galant, але водій проігнорував вимогу працівників ДАІ.

Тому наряд почав переслідування цього транспортного засобу.

Після того, як автомобіль зупинився, з його салону в нетверезому стані вийшли водій і троє пасажирів, у тому числі дві жінки, і влаштували зі співробітниками ДАІ бійку.

Вони почали бити міліціонерів металевим і дерев"яним предметами, цілячись у голову.

У відповідь на це інспектор дорожньо-патрульної служби дістав пістолет, вистрілив два рази вгору й один раз у водія Mitsubishi, влучивши йому в стегно.

На цьому бійка закінчилася, інші правопорушники були затримані.

Пізніше було встановлено, що водій Mitsubishi - 39-річний житель села Яреськи Шишацького району Полтавської області, пасажири - подружжя, 30-річний і 29-річний жителі села Яреськи й 18-річна жителька села Кирпотівка Шишацького району.

Водія Mitsubishi вогнепальним з пораненням стегна й співробітників ДАІ із забитими місцями обличчя, струсом головного мозку й гематомами голови госпіталізовано.

Застосування зброї попередньо вважається правомірним, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Співробітникам ДАІ довелося зброєю втихомирювати водія автомобіля й пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі