вівторок, 27 листопада 2007 12:58

Співробітниці тайванської компанії відпрацювали день у спідній білизні (ФОТО)

 
Керівництво компанії, яка торгує дамською нижньою білизною, звернулось із зухвалим проханням до своїх співробітниць. Боси попросили, щоб усі жінки офісу з"явилися на роботу і відпрацювали цілий день в одних трусиках і бюстгальтерах. На здивування начальства, майже всі зробили це. Компанія Audrey Underwear вирішила таким оригінальним чином відсвяткувати рекордні продажі, проголосивши 21 листопада Днем спідньої білизни. Усім 500 жінкам компанії було рекомендовано з"явитися на роботу тільки в трусиках і ліфчиках, і 90 відсотків підкорилися.

"Ми чекали цього дня цілий місяць. Сьогодні він наступив, і ми і не знаємо, куди подіти очі (від ніяковості)", – сказав менеджер Кей Мінгда. 32-річна мати двох дітей Чанг Юфень розповіла, що, готуючись до акції, вона не один день відсиділа на суворій дієті. А коли вона вдома приміряла свою білизну для офісу, приголомшений чоловік сказав, що вона має одягатися так щодня, повідомляє Fox News.

Зараз ви читаєте новину «Співробітниці тайванської компанії відпрацювали день у спідній білизні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі