субота, 10 травня 2008 12:35

Співак Влад Топалов одружується (ФОТО)

 
22-річний співак Влад Топалов зробив пропозицію руки і серця 26-річній Ользі Руденко. Пікантність в тому, що Ольга - піар-директор Тіматі і... Сергія Лазарєва, колишнього колеги Влада по групі "Smash!!"

За повідомленнями в пресі, романтичні відносини у парочки зав"язалися близько місяця тому, але вже через тиждень обом стало ясно, що це - справжнє кохання. "У Влада з Олею невластиві для шоу-бізнесу відносини - дуже вже трепетні, коли вони разом, вони просто нікого не помічають навколо, - прокоментував роман Тіматі, передає "Твой День".

На недавній презентації нового альбому Топалова "Хай серце вирішує" співак не раз давав зрозуміти, що для нього ці слова багато означають. Він весь в любові - це було видно неозброєним поглядом всім присутнім на вечірці гостям.

Чи треба говорити, що здивуванню Сергія Лазарева, з яким Руденко давно працює і дружить, не було межі! Говорять, що саме через Ольгу Топалов і помирився остаточно з Лазаревим - хоча обидва наполягають, що ніколи по-справжньому і не лаялися.

"Я щиро радий за Влада, нарешті він знайшов щастя", - говорить Сергій.

Сама Ольга не приховує: поряд з Топаловим вона дійсно щаслива. "Ми давно були знайомі, але коштувало нам одного разу поспілкуватися по душах, і я зрозуміла, що мене дуже до нього тягне, це моя людина", - зізналася вона.

З"являючись на світських заходах, закохані голубки ні на секунду не розлучаються, трепетно тримаються за руки, цілуються і навіть не думають приховувати свої відносини.

"Любити в шоу-бізнесі достатньо складно, але у справжніх почуттів перешкод бути не може, ми просто любимо один одного, і цим все сказано", - пояснює Влад Топалов, повідомляє Голос.

Зараз ви читаєте новину «Співак Влад Топалов одружується (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі