середа, 23 січня 2008 09:28

Співачка Слава роздяглася для журналу (ФОТО)

Якщо раніше розкута дівчина не соромилася демонструвати свої пишні форми і знімалася у всіляких фотосесіях, то тепер вирішила з"явитися у новому образі. Цього разу Слава стала терористкою, яку переслідують еротичні фантазії.

Для зйомки одного з відомих глянсових журналів співачка сама вибрала собі таке амплуа і поставила одну умову, щоб на знімальному майданчику не було жодного чоловіка.

"Мені набридло роздягатися перед сторонніми хлопцями, – говорить знаменитість. – Моє тіло повинен бачити тільки чоловік."

Але опинившись в павільйоні і побачивши хлопця, з яким її чекали спільні зйомки, співачка неначе  забула про свої вимоги.

"Боже, який чоловік, – посміхаючись, захоплювалася Слава. – Він мені подобався ще з часів його роботи танцюристом  в одному дамському клубі, а зараз він зі мною поряд."

Після цих слів ні у кого не залишилося сумніву, що знімальний день пройде відмінно. До того ж гонорар в кілька десятків тисяч доларів зміг зробити із Славою буквально чудеса. Співачка була готова позувати у будь-якому вигляді і будь-якій позі, лише б фотографії вийшли привабливі, а партнер отримав задоволення від роботи, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Слава роздяглася для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі