середа, 17 жовтня 2007 11:41

Співачка Людмила Зикіна потрапила у реанімацію

Співачка Людмила Зикіна потрапила у реанімацію
Народна артистка СРСР Людмила Зикіна, недавно прооперована  в одній з московських клінік, потрапила в реанімацію. Після імплантації в ногу штучного суглоба в організмі співачки почався запальний процес, пише "Комсомольська правда". "У неї постійно тримається висока температура, і нас це дуже турбує, - зізнаються медики. - Стан її кваліфікується як важкий".

Хвороба суглобів у Зикіної вже багато років. Останнім часом біль став таким сильним, що вона майже не ходила. Більшість фахівців, до яких народна артистка зверталася за консультацією, наполягали на хірургічному втручанні.

Проте Зикіна не поспішала - при її цукровому діабеті будь-яка операція може дати ускладнення. Співачка погодилася на операцію після того, як лікарі переконали її, що зволікати більше не можна.

Після хірургічної процедури з Людмилою Георгіївною постійно була доглядальниця. Вже через кілька днів співачка почала ходити. Проте за деякий час у неї піднялася температура. Втім, відчувшии себе краще, зірка естради поспішила залишити клініку і поїхала відновлюватися додому.

Не пройшло і декількох днів, як Зикіна знову опинилася в лікарні. Вже в іншій - туди її привезли стурбовані рідні. Медики ретельно обстежували артистку і з"ясували, що у неї почався сильний запальний процес. Зикіну негайно поклали під крапельницю в реанімацію. Зараз Людмила Георгіївна знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Людмила Зикіна потрапила у реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі