пʼятниця, 01 лютого 2008 12:15

Співачка Дайнеко чекає дитину (ФОТО)

Відома співачка і учасниця проекту "Льодовиковий період" на Першому каналі незабаром стане молодою мамою. Батько дитини, танцюрист з групи "Стріт джаз" Гарік, зараз буквально на сьомому небі від щастя. 21-річна молода співачка з трепетом ставиться до свого цікавого стану. Співачка прагне дотримуватися порад лікарів і робити все, щоб зберегти здоров"я майбутнього малюка. За словами друзів Дайнеко, вона навіть ладна кинути сцену, лишень би її первістку було добре.

З батьком дитини Дайнеко познайомилася кілька років тому, ще коли брала участь у проекті "Фабрика зірок–5". Тоді Гарік танцював у багатьох "фабрикантів", коли вони співали дуетом з відомими артистами. Гарік завжди чекав свою кохану за кулісами і проводжав до "зоряного будинку", їдучи за автобусом з майбутніми зірками. Після кількох зустрічей молоді занурилися у водоверть пристрасті й кохання. Про їх роман у світській тусовці ходили легенди, так чесно й щиро вони кохали один одного.

Проте за деякий час стосунки між парою почали погіршуватися, і після чергового скандалу Вікторія вирішила піти від Гаріка і повністю зануритись у запис нових пісень та участь у цікавих проектах.

Саме тоді співачка і прийняла пропозицію брати участь у льодовому шоу Першого каналу, де познайомилася з Олексієм Ягудіним. Дайнеко закохалась у відомого фігуриста, немов школярка в старшокласника. Але, як виявилось, їм не дано було бути щасливими. У розпал їх амурних відносин Ягудін пішов до солістки групи "Фабрика" Саші Савельєвої, і Дайнеко не стала шукати собі нову партію, а просто повернулася в обійми Гаріка. А коли пара дізналася, що у них скоро народиться первісток, вони зрозуміли, що стосунки між ними вже ніщо й ніколи не зможе зламати, повідомляє "Z".

Зараз ви читаєте новину «Співачка Дайнеко чекає дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі