неділя, 06 квітня 2008 10:36

Співачка Бейонсе вийшла заміж за Jay-Z (ФОТО)

Співачка Бейонсе і репперJay-Zвчора нарешті стали чоловіком і дружиною. За скромною весільною церемонією послідувала шикарна вечірка в пентхаусіJay-Z в Нью-Йорку, гостями якої сталі члени сім"ї і найближчі друзі зоряної пари.

Як повідомив журналу People один з близьких друзів Бейонсе і Jay-Z, в п"ятницю увечері в їх будинку пройшла вечірка для найближчих. Серед запрошених були сестра Бейонсе Соланж, її мати Тіна Ноулз і батько Метью, подруги Бейонсе по групі DestinyChild Келлі Роуланд і Мішель Уїлльямс, актриса Гвінет Пелтроу і її чоловік-музикант Кріс Мартін і ще декілька зоряних друзів.

За декілька годин до вечірки в пентхаусJay-Z доставили канделябри і безліч білих орхідей. Не дивно, що у представників таблоїдів, яких на закриту вечірку, що ретельно охороняється, не пустили, з"явилося припущення про те, що Бейонсе і Jay-Z влаштували не просто вечірку, а торжество, що відзначає весільну церемонію.

Нагадаємо, за декілька днів до цього співачка і її бойфренд отримали офіційний дозвіл на шлюб, який залишається дійсним протягом 2 місяців. Видно, Бейонсе і Jay-Z вирішили поквапитися з весіллям.


"Весілля дійсно відбулося", цитує джерело People, "безліч їх друзів заздалегідь забронювали номери в готелях".

На вечірку був запрошений улюблений діджей Jay-Z - DJCassidy, який "ще тиждень тому згадував, що дуже схвильований запрошенням на весільну вечірку Бейонсе і Jay-Z", повідомляє джерело People.

Вранці в п"ятницю робітники встановили на даху будівлі, якою володіє пентхаусомJay-Z, величезний білий тент. Услід під"їхав автомобіль, навантажений квітами, їжею для вечірки і святковими декораціями.

Як повідомляють джерела, в одному з квіткових магазинів пари замовила від 50 до 60 тисяч білих орхідей "для крупної вечірки". Пізніше ще один автомобіль доставив в пентхаусJay-Z декілька офіціантів.

За словами одного з друзів Jay-Z, реппер спочатку хотів, щоб весільна церемонія була невеликою і не дуже масштабною, а в числі запрошених - лише найближчі друзі і члени сім"ї. Обряд одруження Бейонсе і Jay-Z відбувся перед влаштованою пізніше вечіркою.

Нагадаємо, що роман між 26-річною Бейонсе і 38-річним Jay-Z, різниця у віці між якими складає 12 років, розгорівся в 2002 році, коли співачка знялася в кліпі Jay-ZBonnie & Clyde. Потім пара разом записала відому композицію Crazy inLove. Пара намагалася зберігати свої відносини в таємниці від усюдисущих папарацці і таблоїдів. Ні Бейонсе, ні Jay-Z ніколи не розповсюджувалися про свої відносини в численних інтерв"ю, хоча репортери раз у раз фотографували пару разом на романтичних курортах.

У інтерв"ю журналу Cosmopolitan в січні 2006 року Бейонсе вперше заявила про те, що не проти вийти заміж. "Я ніколи не уявляла себе в ролі нареченої", відзначила співачка. "Проте після весілля моєї сестри я все-таки почала думати про те, яке весілля я б хотіла для себе. Не думаю, що це була б велика, пишна церемонія". Що ж, видно, наміри Бейонсе в минулу п"ятницю нарешті здійснилися.

Варто відзначити, що у співачки немає великої кількості часу для романтичного медового місяця з новоспеченим чоловіком. Зараз Бейонсе працює над записом третього по рахунку студійного альбому разом з відомим продюсером Тімбаленд, який зробив хітами багато композицій Джастіна Тімберлейка, Неллі Фуртадо і навіть Мадонни.

Крім того, в даний час Бейонсе продовжує працювати над зйомками фільму CadillacRecords, що почалися в березні. У цьому фільмі Бейонсе грає роль відомого блюзового виконавця Ети Джеймс. Сам CadillacRecords є свого роду біографічним мюзиклом, присвяченим бурхливому життю блюзменів середини 20 сторіччя. Разом з Бейонсе на знімальному майданчику CadillacRecords опиняться Едрієн Броуді і Джеффрі Райт, режисером картини виступає Дарнелл Мартін, повідомляють Spletni.net

Зараз ви читаєте новину «Співачка Бейонсе вийшла заміж за Jay-Z (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі