вівторок, 18 березня 2008 12:25

Спікер грузинського парламенту закликає опозицію продовжити діалог

Глава парламенту Грузії закликає своїх опонентів відкинути особисті амбіції і зайнятися підготовкою до парламентських виборів. Про це Ніно Бурджанадзе заявила журналістам 18 березня, коментуючи висунуту опозицією вимогу про свою відставку.

"Ніколи, ні в одній з ситуацій я не ставила конкретних умов або ультиматумів ні для кого і завжди заявляла, що готова до діалогу, і зараз заявляю те саме", – заявила глава найвищого законодавчого органу Грузії.

Бурджанадзе з усією відповідальністю заявила, що "ніколи, навіть у найскладніших ситуаціях, цей діалог не припинявся і завжди у певній формі був продовжений".

"Я і зараз готова до цього. І зараз є дуже багато важливих питань, які стосуються долі всіх цих конкретних людей, стосуються долі нашої країни і стосуються того, як прийти нам до виборів нормально і як провести їх нормально. Тому я ще раз закликаю своїх опонентів відкинути певні особисті амбіції і говорити про ті питання, які дійсно пов"язані із справою", – заявила Бурджанадзе. "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Спікер грузинського парламенту закликає опозицію продовжити діалог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі