неділя, 30 березня 2008 15:11

Спічрайтер тоні Блера порадив Гордону Брауну найняти чарівника

Філ Колінз, спічрайтер колишнього прем"єр-міністра Великобританії Тоні Блера, заявив, що для відновлення свого іміджу прем"єр-міністрові Гордону Брауну необхідно найняти чарівника.

Таким чином Колінз відреагував на звістку про те, що помічник Брауна збирається запропонувати йому попрацювати на тому ж посаді при новому прем"єр-міністрові.

Новий помічник Брауна, високооплачуваний фахівець із зв"язків з громадськістю Стівен Картер, серйозно зайнявся виправленням манери прем"єр-міністра виступати на публіці. Окрім Колінза, Картер звернувся із пропозицією про роботу ще до двох колишніх помічників Блера, які також брали участь в написанні текстів його виступів.

Картер відзначав, що він стурбований "безладною манерою" Брауна виражати свої думки і оголошувати рішення уряду. Крім того, Картера турбує знеособлений характер промов прем"єр-міністра і його пихата манера виражатися. На думку Картера, голові уряду слід навчитися вставляти в свої мови "декілька хороших жартів".

Опитування громадської думки, що проводяться у Великобританії, показують, що рейтинг Гордона Брауна неухильно падає. Так, згідно з результатами грудневого опиту Yougov, майже 60 відсотків британців розчарувалися в своєму прем"єр-міністрові, пише газета The Mailon Sunday.

Зараз ви читаєте новину «Спічрайтер тоні Блера порадив Гордону Брауну найняти чарівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі