четвер, 10 квітня 2008 16:40

Спенсер Тунік роздягне 2008 людей на честь чемпіонату Європи по футболу

Відомий американський фотограф Спенсер Тунік на честь чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2008, який пройде в Австрії та Швейцарії 7-29 червня, вирішив роздягнути на стадіоні у Відні ще 2008 людей. Ця акція пройде на початку травня.

Представники Національної залізниці Австрії вже висловили готовність надати безкоштовний проїзд до Відня першим 2008 пасажирам, що підписалися на участь у фотосесії Туніка 11 травня на стадіоні Ернста Хаппеля, де відбудеться фінальний матч ЄВРО-2008.

На думку представниці престижного віденського виставкового центру Kunsthalle Wien Катаріни Муршетц, незвичайна творчість Туніка ідеально відображає атмосферу футбольного чемпіонату Європи, оскільки воно, так само як і спорт, служить розповсюдженню "сильного духу спільності".

За словами організаторів заходу, ще на початку березня були зареєстровані більше 2 тисяч охочих оголитися перед камерою Туніка на футбольному полі у Відні. Фотографії будуть виставлені на центральній площі австрійської столиці Карлплатц 23 червня.

Тунік відомий роботами, на яких зображені великі групи голих людей в різних куточках світу. Його фотографування в Мехіко-сіті стало наймасштабнішим проектом в стилі ню. На центральній площі міста на підтримку кампанії, яка проводилась організацією Greenpeace, фотографові позували близько 18 тисяч голих людей, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Спенсер Тунік роздягне 2008 людей на честь чемпіонату Європи по футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі