понеділок, 19 жовтня 2020 18:47

Спекотно та дешево: де відпочивають українці під час карантину

Спекотно та дешево: де відпочивають українці під час карантину
Українці частіше їздили до Туреччини та Єгипту. Фото: pixabay.com

Українці під час карантину найчастіше їздять відпочивати до Туреччини, Єгипету і Домініканської Республіки.

"Закінчується Туреччина, триває Єгипет з деякими складнощами. Є рейси в Домінікану і ще є кілька напрямків, куди можна полетіти. У принципі, достатня кількість їде. Ми фіксували десь місяць назад, це було на рівні 50-60% від минулого року", - сказав президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудич, пише УНН.

Він зазначив, що для українців немає обмежень на поїздки в інші країни, крім країн Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Німеччини припустила, коли відновиться безвіз

"Туди не пускають, зрозуміло, не тільки Україну, але і всіх інших. Найпростіше зараз - це до Єгипту. Хоча там є складнощі з тестами, але їх треба правильно проходити, в Україні. Треба цікавитися у турагентства, тому що все відносно змінюється. Єгипет - це найбільш зараз такий от варіант. Зараз підняли, звичайно, рейс на Домінікану, за дуже вигідними цінами. Ну, вигідним з точки зору Домінікани. Але туди і летіти далеко", - зазначив експерт.

За його словами, все змінюється дуже динамічно, тому потрібно цікавитися актуальною інформацією.

Рейтинг найкращих локацій, куди варто вирушити після пандемії коронавірусу, склав туристичний журнал Lonely Planet. Загалом до списку Ultimate Travel List увійшли 500 напрямків.

Зараз ви читаєте новину «Спекотно та дешево: де відпочивають українці під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі